Parteneri


logo_s-karp_w200

            1. Povestea S-KARP

“ Povestea brandului S-KARP a inceput la Sinaia, în România, cu multi ani in urma… Orașul Sinaia este situat la poalele munţilor Bucegi, unde se află pârtia de schi KARP. Această pârtie este cea mai abruptă din România, având înclinaţia de circa 42,24 grade. Pentru că sunt legat de oraşul meu natal, iar pe pârtia KARP schiez şi am multe amintiri plăcute alături de familie şi prieteni, am dat numele acestui brand alăturând S de la Sinaia, KARP de la numele pârtiei și semnul grafic care are acelaşi unghi de 42,24 grade, ca şi înclinaţia pârtiei.”

  Radu Jitaru
Fondator S-KARP

            Deviza noastră este “JOY TO GO”, iar alegerea S-KARP vă oferă starea de bine, fie că mergeţi prin oraş sau într-o uşoară drumeţie, urcaţi pe munte, alergati la maratoane sau competitii de trail running, mergeţi cu bicicleta sau la vânătoare. Pentru noi calitate înseamnă mult mai mult decât tehnic, confortabil, ușor, funcțional, durabil și bine conceput, pentru că ne propunem ca fiecare client al nostru să fie bine încălțat, in orice conditii.

S-KARP este sinonim cu siguranță, confort, calitate și un design plăcut.

            2. How it’s made

Fabrica noastra de la Brasov, Romania, in care producem S-KARP, și-a început activitatea în martie 1998 iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor de calitate superioara.

Încălțămintea S-KARP îmbină o serie de tehnologii performante, alături de grija pentru detalii și multă experienta, fiind realizată pentru a-ti proteja picioarele și pentru a te duce oriunde vei dori. Materialele folosite asigură impermeabilitate, respirabilitate, rezistență la vânt, durabilitate și un confort deosebit.

Tehnologia modernă de care dispunem, materialele de cea mai bună calitate, atent alese, dar și pasiunea pe care specialiștii nostri o investesc în producția articolelor S-KARP, sunt îmbinate cu dorința de a crea cea mai buna incaltaminte.

Sub brand-ul S-KARP se produc o gamă variată de modele bine făcute și, mai ales, făcute cu drag.